1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta, 19 Mayısta Ehlibeyt Işıklı Camide İstiklal Marşı okundu
Kars’ta, 19 Mayısta Ehlibeyt Işıklı Camide İstiklal Marşı okundu

Kars’ta, 19 Mayısta Ehlibeyt Işıklı Camide İstiklal Marşı okundu

​​​​​​​Kars’ta, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, Merkez Ehlibeyt Işıklı Camii hoparlöründen İstiklal Marşı okundu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlamak için vatandaşları saat 19.19'da balkonlara ve camlara İstiklal Marşını okumak için davet etmişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine Kars’ta da vatandaşlar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlamak için saat 19.19'da balkon ve camlara çıktı.

Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan vatandaşlar ve çocuklar, Serhat şehri Gazi Kars'ta, saatler 19.19'u gösterdiğinde Türk Bayraklarıyla süsledikleri evlerinin balkonlarında, pencerelerinde ve şehir stadyumunda İstiklal Marşı okudu.

Kars’ta, Merkez Ehlibeyt Işıklı Camii hoparlöründen de saatler 19.19’u gösterdiğinde İstiklal Marşı okundu.

Merkez Ehlibeyt Işıklı Camii Alimi, Kars Caferilerinin Kanaat Önderi Seyyid Ahmet Erdem, “Nice yüz yıllar yaşa Türkiyem... 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı milletimize kutlu olsun” dedi.

Merkez Ehlibeyt Işıklı Cami hoparlöründen okunan İstiklal Marşına vatandaşlarda destek vererek saygı duruşunda bulundu.
İstiklal Marşı'nın ardından ellerindeki Türk Bayraklarını ve Atatürk fotoğraflarını sallayan vatandaşlar, ıslık ve alkışlar eşliğinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 101. yılını kutladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.