1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor’da Transfer Şoku
Karsspor’da Transfer Şoku

Karsspor’da Transfer Şoku

Geçtiğimiz hafta sonunda ön protokol yapılarak Karsspor’a imza atması gündemde olan ve medya kuruluşlarında isimleri yayınlanan futbolcuların ön protokol transferleri karşılıklı olarak feshedildi.

A+A-

Sezon öncesi hedefini 2. lig’e yeniden çıkmak olarak belirleyen ve bu hedef doğrultusunda yeni bir hoca ve yeni bir takım oluşumu içinde olan Karsspor Yönetimi Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü ile anlaştı. Daha önce çalıştığı bir çok takımı ya üst lige taşıyan, yada Playoff’larda mücadele etmesini sağlayan Uzunköprü Karsspor’un transferleri ile bizzat ilgilendi.

 

Karsspor’un bu seneki hedefi de göz önüne alınarak Beşiktaş’ın altyapısında forma giyen Menderes’in de aralarında bulunduğu 19 futbolcuyla söz kesildi.

 

Ancak bu sırada transfer görüşmeleri sürerken yönetim içerisinde bir takım iç huzursuzluklar yaşandı. Karsspor Yönetimi Transfer Komitesini fesh etti ve görevden aldı.

 

“Böylesi bir durumda hedeflerimize ulaşamayız” diyen Cevdet Uzunköprü, yönetiminde onayıyla sözleşmesini karşılıklı olarak fesh edip, aldığı parayı kulübe iade edip, Kars’tan ayrıldı.

 

Ön protokol ile isimleri Karsspor’a imza attıkları yönünde bildirilen futbolcuların transferi de bu durumda sona erdirilmeden bitirilmiş oldu.

 

Şimdi Karsspor yönetimi yeni bir teknik direktör arayışı içerisine girdi.

 

Yönetimden edindiğimiz bilgilere göre hafta sonuna kadar yeni teknik direktörü açıklayıp, hızlı bir şekilde transferleri gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

 

Karsspor’a yeniden imza atacağı yönünde söylentiler olan Teknik Direktör Haluk Seçkin ile ilgili olarak, kesinlikle ilgilenmediklerini söylediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.