1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor tesislerinden Ali Gaffar Okkan tabelası neden indirildi?
Karsspor tesislerinden Ali Gaffar Okkan tabelası neden indirildi?

Karsspor tesislerinden Ali Gaffar Okkan tabelası neden indirildi?

Karsspor sosyal tesislerinden Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın isminin yer aldığı tabelanın tesislerden indirilmesi tepkiyle karşılandı.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

Kars’ta 1993-1997 yıllarında görev yaptığı dönem Karsspor için her türlü desteğini veren ve tesisleri Karsspor’a kazandıran Kars Emniyet eski Müdürü Şehit Ali Gaffar Okkan’ın isminin yer aldığı tabela bilinmeyen bir nedenle indirildi. Tesisin her tarafı ise döküntü ve çürümeye terk edildi.

Karsspor taraftar grubu Harbiler36 tarafından yapılan açıklama şöyle: “Karsspor taraftarı Harbiler36 olarak ilimizde saygıyla andığımız Ali Gaffar Okkan’ın, emaneti olan Karsspor tesislerinin bu halde olmasını ve daha da önemlisi Ali Gaffar Okkan’ın isminin yazılı olduğu tabelanın bile yerlerde sürünmesi çok acı verici bir olay. Çünkü tesisler Ali Gaffar Okkan’ın emaneti. Bu şehre, en azından bu emanete sahip çıkılmasını yetkililerden bekliyoruz.”

karsspor-tesislerinden-ali-gaffar-okkan-tabelasi-neden-indirildi-(1).jpgkarsspor-tesislerinden-ali-gaffar-okkan-tabelasi-neden-indirildi-(2).jpgkarsspor-tesislerinden-ali-gaffar-okkan-tabelasi-neden-indirildi-(3).jpgkarsspor-tesislerinden-ali-gaffar-okkan-tabelasi-neden-indirildi-(4).jpgkarsspor-tesislerinden-ali-gaffar-okkan-tabelasi-neden-indirildi-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.