1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor Hedef Büyüttü
Karsspor Hedef Büyüttü

Karsspor Hedef Büyüttü

Spor Toto 3. Lig takımlarından Karsspor, üst üste aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

A+A-

Geçen hafta deplasmanda Sivas 4 Eylül Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek Kars’a dönen yeşil beyazlı ekip ayığının tozuyla antrenmana çıktı.

Yeni transferlerin takımı olumlu yansıdığını belirten Teknik Direktör Mesut Demir, Karsspor’un önümüzdeki haftalarda asıl performansını sahaya yansıtacağını söyledi.

Teknik Direktör Mesut Demir; “Yeni taransferlerimiz ile birlik iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışı sürdürmek istiyoruz. Çarçamba günü bayız. Hafta sonu Erganispor ile karşılşacağız. Bu karşılşama Karsspor için dönüm noktası olacak. Bu karşılşamayı mutlak süretle kazanmak istiyoruz” dedi.

Karsspor taraftarlarını maçlarda görmek istediklerini ifade eden Yeşil beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mesut Demir; “Biz zorlu bir sürece giriyoruz. Ergani karşılşaması çok zor geçecek. Rakip 15 futbolcu taransfer etti. Ama istedikleri sonuçları bir türlü alamadıklar. Biz ise 10 sporcu ile anlaştık. Bu arkadaşlarımız geldikleri takımlarda banko oynamışlar. İkinci yarıda 3 karşılşamada 7 puan aldık. Bu bizim için çok güzel oldu. Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde Erganispor ile karşılşacağız. Bu karşılşamadan 3 puan ile ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Üst üste oynayacağımız zorlu karşılaşmalar var bu karşılşamalardan en az kayıpla çıkarak Karsspor’u hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

Atatürk Stadında yapılan çalışmada furbolcuların neşeli ve istekli olmaları yöneticileri sevindirdi. Ernagispor karşılşaması hazırlıklarını sürdüren Karsspor’da hedef 3 puan alarak yola devam etmek. Karsspor’da sakat ve cezalı sporcu bulunmuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.