1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karslılar'a Pis Su İçirmişler
Karslılara Pis Su İçirmişler

Karslılar'a Pis Su İçirmişler

Kars Belediye Başkanlığı’nca yürütülen içme suyu şebekesi çalışmalarında ortaya çıkan manzaralar çalışanları da hayrete düşürüyor.

A+A-

Sağlıksız bir şekilde daha önceleri yaptırılan şehir su şebekesi boru ve vanalarının pislik içerisinde olması ve yıllarca Karslılara bu borulardan su verilmesi çalışmaları gören vatandaşları da şaşırttı.

 

Şehir merkezinde yapılan çalışmalarda ortaya çıkan içerisi çamur, toprak ve pasla dolu boru ve ana vanalar insan sağlığına ne kadar önem verildiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Kars Belediye Başkan Vekili Fatma Sinar, içme suyu çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Belediye Nevzat Bozkuş, bir takım görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya gittiği için yerine vekalet eden başkan Vekili Fatma Sinar, bugün erken saatlerde içme suyu çalışmaları yapılan bölgeleri gezdi.

 

Belediye Başkan Vekili Fatma Sinar, yıllardır Karslıların kullandığı eski şebeke boru ve ana vanalarını görünce şaşırdı.

 

Başkan Vekili Sinar, Karslıların yıllarca sağlıksız borulardan akan suyu içtiğine dikkat çekti. Fatma Sinar; “Kars yıllarca bu borulardan akan suyu içmiş. Gerçekten görünce şaşırdım. Demir vanaların içerisi pislikle dolmuş. Pas tutan vanaların içerisinde toprak birikmiş, kalın pas tabakalarının içerisinden akan suyun ne kadar sağlıklı olduğu ise tartışılır” dedi.

 

BİZ KARS SEVDALILARIYIZ

 

Belediye Başkan Vekili Fatma Sinar, ekip olarak göreve geldiklerini ve başta Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş olmak üzere Kars sevdalıları olduklarını söyledi.

 

Başkan Vekili Fatma Sinar; “Başta Başkanımız Nevzat Bozkuş olmak üzere gece gündüz Kars için çalışıyoruz. Birçok projemiz var. Bunların bazılarını hayata geçirdik. Kars’ın çağdaş, modern ve gelişmiş şehirlerarasında yerini alması için çalışıyoruz. Biz ekip olarak, belediye personeli olarak Kars sevdalılarıyız” diye konuştu.

 

Kars Belediye Başkan vekili Fatma Sinar, il genelinde yapılan yol, kaldırım, kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarını gezdi. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Çalışanlarla bir süre sohbet eden Başkan vekili Sinar, incelemelerini tamamladıktan sonra Belediye Binası’na döndü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.