1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karslılara özel kampanya ile bu Temmuz’da Digiturk üyeliği çok kolay
Karslılara özel kampanya ile bu Temmuz’da Digiturk üyeliği çok kolay

Karslılara özel kampanya ile bu Temmuz’da Digiturk üyeliği çok kolay

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, beIN MEDIA GROUP’un güçlü rüzgarıyla müşteri memnuniyetini odağına alan yenilikçi çalışmalarına hız verirken, kalkınmada önceliklendirilmiş illere özel kampanyası ile avantajlı üyelik dönemini başlattı.

A+A-

Buna göre Kars’a özel hazırlanan kampanya kapsamında 1 yıl kullanım sözü vererek Taraftar Paketi sahibi olacak Karslılar, kredi kartına 12 ay taksitle ayda 59 TL, faturalı ödemede aylık 79 TL’ye ligin keyfini doyasıya çıkaracaklar.

Digiturk’ün bu kapsamda uygulamaya aldığı bir diğer özel kampanyada ise Evin Yıldızı paketine aylık 19 TL’den 24 ay kullanım sözü veren kişilere, 12 ay boyunca Filmin Yıldızı paketi hediye ediliyor.

3 Ağustos’a kadar geçerli olacak kampanyalarda belgeselden filmlere ve spora her şey Digiturk’ün benzersiz dünyasında üyelerini bekliyor.

beIN MEDIA GROUP’un uluslararası know-how’ı ve vizyonu ile yoluna güçlü adımlara devam eden Digiturk’ün sunduğu yenilikler tüm hızıyla sürüyor.

Türkiye’nin lider dijital yayın platformu Digiturk, önemli bir yenilik daha gerçekleştirerek, kalkınmada önceliklendirilmiş illere destek sağlayacak özel kampanyasını hayata geçirdi.

Buna göre hazırlanan kampanya kapsamında 1 yıl kullanım sözü vererek Taraftar Paketi sahibi olacak Karslılar, ister kredi kartına isterse faturalı ödemede avantajlardan yararlanabilecekler.

Kars’a özel hazırlanan bir diğer kampanyada ise Evin Yıldızı paketine 24 ay kullanım sözü veren kişilere, 12 ay boyunca Filmin Yıldızı paketi de hediye ediliyor.

Kampanyalar 3 Ağustos’a kadar devam edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.