1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karslı gazetecilere ücretsiz seyahat!
Karslı gazetecilere ücretsiz seyahat!

Karslı gazetecilere ücretsiz seyahat!

Şoförler Odası ile Gazeteciler Cemiyeti protokol imzaladı. Protokol gereği Karslı gazetecilere dolmuşlar ücretsiz olurken, taksiler ise yüzdelik dilime göre indirimli oldu.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya ile Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Okan Ulakçı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını “24 Temmuz Dayanışma Günü” olarak kutlamak adına protokol imzaladı.

Kars’ta saha görevinde bulunan Cemiyet üyesi gazetecilerin toplu taşımalarda ücretsiz seyahatini sağlayan bir protokol bugün hayata geçirildi.

Başkan Ulakçı, kamu hizmeti sunan gazetecilere böyle bir kolaylık sağlamanın odaya kayıtlı üyelerin ortak fikri olduğunu, gazetecilerin kamu hizmeti gördüğünü ve şehrimizde de dolmuşlardan ücretsiz, taksilerde de yüzdelik dilime göre indirimli olması gerektiğini söyledi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya ise 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda böylesine anlamlı bir protokolü imzalamanın önemine değinerek, “Biz gazetecileri somut kazanımlarla hatırlayan Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına teşekkür ederiz. Kars’ta kamu kurum ve kuruluşların gazetecilerle koordineli bir şekilde çalışmasının önünü açacak olan protokolü imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kars’taki gerek kamu gerekse de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Kars’ın kalkınması için Gazeteciler Cemiyeti olarak elimizden geleni yapacağımıza ve birlikte çalışacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile tüm meslektaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, daha bağımsız ve tarafsız mesleğimizi icra edeceğimizin sözünü veriyor, teşekkür ediyorum.” dedi.

dsc_0008-001.jpgdsc_0014.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.