1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karslı boksör Tuğrulhan Erdemir, Dünya ve Avrupa Boks Şampiyonu
Karslı boksör Tuğrulhan Erdemir, Dünya ve Avrupa Boks Şampiyonu

Karslı boksör Tuğrulhan Erdemir, Dünya ve Avrupa Boks Şampiyonu

Karslı boksör Tuğrulhan Erdemir, Dünya ve Avrupa Boks ŞampiyonuErkek Milli Boks Takımı, İspanya'da 22 Haziran-1 Temmuz'da yapıldı.

A+A-

Karslı milli boksör Tuğrulhan Erdemir, 18. Akdeniz Oyunlarında şampiyon oldu ve istiklal marşımızı okuttu.

Tuğrulhan Erdemir’in antrenörü Vedat Demirkol, “Dünya ve Avrupa Boks Şampiyonu Tuğrulhan Erdemir İspanya’da düzenlenen Akdeniz Oyunlarında şampiyon olmuştur ve İstiklal Marşımızı okutmuştur. Allah’ıma sonsuz şükürler olsun. Bize her zaman güvenen her türlü desteği veren boks federasyonu başkanı sayın Eyüp Gözgeç’e, şuan milli takımda olan teknik ekibe Türkiye olimpiyat hazırlık merkezindeki çalışma arkadaşlarım Mustafa Yardım ve Ramaz Palyani’ye ASKİ Spor Kulübü yöneticileri ve antrenörüm Levent Yaman’a, Kars’taki çalışmalarımızda bize yardımcı olan Gençlik Spor İl Müdürümüz Gürsel Polat’a, Öner Osmanoğlu ve Kıvanç Buru’ya, İstanbul’da bulunan Demirkol Boks Kulübü Fikret Demirkol abime en önemlisi gizli kahramanlarımız baba Yakup Erdemir ve anne Münevver Erdemir’e abi Tugay Erdemir’e bize böyle bir değeri kazandırdıkları ve destekledikleri için çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Tuğrulhan Erdemir’de “İspanya’nın Tarragona kentinde 18’ncisi düzenlenen Akdeniz Oyunlarında güzel ve zor maçlar yaparak Oyunları Altın madalya alarak İstiklal Marşımızı okuttum. Kamp sürecinde ve maçlardaki parmağımda bulunan sakatlıktan dolayı inandığım hedeften uzaklaşmadan gayeme çok şükür ulaştım. Tabi ki bu başarıda en az benim kadar emeği olan ve beni yetiştiren Antrenörüm Vedat Demirkol’a çok teşekkür ediyorum. Yine sporcusu olduğum Aski kulübüne ve kulüp antrenörü olan Levent Yaman’a ve yönetimine de verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Bu maça hazırlanırken bize desteklerini esirgemeyen Federasyon Başkanımız sayın Eyüp Gözgeç’e, Milli Takım Antrenörlerimiz Mustafa Kalkan, Ramaz Paliani, Dursun Ali Yılmaz’a ve Cübalı Antrenör Raymon ile federasyon çalışanlarına ve maç boyunca devamlı iletişim halinde olduğumuz, takımda da önemli bir yere sahip olan masörümüz Ahmet Dede’ye ayriyeten teşekkürler. Kars’ta ilk boksa başladığım yıllarda bana desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü sayın Gürsel Polat’a ve Öner Osmanoğlu’na, yine benim üzerimde emeği bulunan hocam Kıvanç Buru’ya teşekkürü borç bilirim. Ayrıca Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi koordinatörü Mustafa Yardım’a ve THOM çalışanlarına minnettarım. Son olarak ise destek ve dualarını her zaman yüreğimde hissettiğim canım ailem ve sevenlerime de şükranlarımı sunuyorum. Kısaca bu ve bundan sonra ki bütün başarılarımızda bana dua eden ve destekleyen herkesten Allah razı olsun. Biz beraber güçlüyüz, beraber başarılıyız. Daha nice ve güzel başarıları beraber yaşamak ümidiyle.” ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.