1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ın ürünleri, Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası’nda tanıtıldı
Kars’ın ürünleri, Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası’nda tanıtıldı

Kars’ın ürünleri, Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası’nda tanıtıldı

AK Parti Kars Kadın Kollarının şurada açtığı stant, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

A+A-

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın da katıldığı Ankara ATO Congresium'da gerçekleştirilen Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurasında Kars’ın yöresel ürünleri de tanıtıldı.

Milletvekilleri Arslan ve Kılıç, diğer illerinde stantlarını ziyaret ederek yöresel ürünlerden tattılar.

Arslan ve Kılıç, ayrıca Kars yöresel ürünleri standında ziyaretçilere yiyeceklerden ikram ettiler.

65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası”na katıldıklarını belirterek, “Şura sonrasında, kadınlarımızın ön plana çıkardığı yöresel ürünlerle renklenen il stantlarını ziyaret ettik. Kars standımızda birçok ürünün yanı sıra kaşarımız, gravyerimiz ve balımız ikramların başını çekiyordu” dedi.

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç da, “Genel Merkez Kadın Kollarımız tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Kadın Şurası'na katıldık. İllerimizin yöresel üretimlerini yerinde gördük. Kars Kadın Kollarımızın hazırladığı yöresel ürünlerimizden de misafirlerimize ikramda bulunduk” ifadelerini kullandı.

Uluslararası Yerel Yönetimlerde Kadın Şurasında Kars’ın yöresel ürünleri standı, Şuranın en çok ilgi çeken stantlarından birisi oldu.

Standı ziyaret eden misafirlere ayrıca Kars’ın tarihi ve kültürel yapısı, turizmi ve yöresel ürünleri hakkında bilgiler verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.