1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Kars’ın Umudu MHP, Türkiye’nin Umudu Cumhur İttifakıdır"
"Kars’ın Umudu MHP, Türkiye’nin Umudu Cumhur İttifakıdır"

"Kars’ın Umudu MHP, Türkiye’nin Umudu Cumhur İttifakıdır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayları Taner Gökçek, Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın, İl Başkanı Tolga Adıgüzel ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Kars’ın yedi ilçesinde güçlü bir şekilde seçim çalışmalarını yürüten MHP adayları, il ve ilçe teşkilatları ile sahada büyük bir kampanya yürütüyor.

MHP KARS İL BAŞKANI TOLGA ADIGÜZEL : KARS’TA ŞUAN BİRİNCİ PARTİYİZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kars’ın dört bir yanında büyük bir seçim kampanyası yürüttüğünü ifade eden MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel, şuan sahadayız, partimize olan teveccüh çok çok yüksek, Kars’ta seçimlerin en favori partisi biziz. Adaylarımız Kars’ın öz evlatları. Pırıl pırıl dava adamları, 14 Mayıs tarihinde zaferle sonuçlanacak bir netice elde edeceğiz, dedi.

MHP KARS MİLLETVEKİLİ ADAYI TANER GÖKÇEK : TÜM GÜCÜMÜZLE SAHADAYIZ

MHP Kars Milletvekili Adayı Taner Gökçek, teşkilatın tüm gücüyle sahada olduğunu belirterek, aday arkadaşlarımız Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın ile birlikte Kars’ta tarih yazacaklarını ifade etti.

Taner Gökçek, 14 Mayıs’ta Allah nasip edecek büyük bir çoğunlukla hem Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. hem de milletvekili çoğunluğu bizde olacak. Ve milliyetçi iktidarın ittifak olarak 2023 yılından itibaren Dünya’ya Türk’ün gücünü göstereceğiz. Karslı hemşehrilerimizin desteği ile de Milliyetçi Hareket Partisi’ni önce ilimizde birinci parti mecliste de en fazla milletvekili sayısıyla temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

MHP KARS MİLLETVEKİLİ ADAYI UĞUR BOY VE HALİL KEREM AYDIN : KARS’IN MHP’YE İHTİYACI VAR

MHP Kars Milletvekili Adayları Uğur Boy ve Halil Kerem Aydın ise yaptıkları çalışmalarda vatandaşların teveccühlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, 14 Mayıs seçimleri ülkenin geleceği adına tarihi bir zaferle sonuçlanması gerekiyor. Çok şükür ki milletimiz her şeyin farkında. Ülkemizin son yıllarda yaptığı sıçramayı, daha yukarı taşımak ve Cumhuriyetimizin 100. yılını taçlandırmak adına, Cumhur İttifakı’nın 14 Mayıs seçimlerini kazanması gerekiyor. Biz mübalağa yapmıyoruz, hamaset hiç yapmıyoruz. Türkiye’nin umudu MHP’dir, Cumhur İttifakı’dır. Vatandaşlarımız liderimize ve partimize güveniyor. Biz lider ülke Türkiye diyoruz, birileri bunu anlamıyor. Biz Turan diyoruz, birileri kulağını tıkıyor. Biz yerlilik ve millilik diyoruz, birileri yalan siyasetiyle oy devşirmeye çalışıyor. Kim ne derse desin, Milliyetçi Hareket Partisi, Devletimizden ve milletimizden taraftır, hedeflerinin de takipçisidir."

a1-158.jpga3333-kopya.jpgff-037.jpgffffss-001.jpgooooo.jpgssaa-002.jpgvv-031.jpg

a1-159.jpga2-142.jpga3-124.jpga4-074.jpgxx-068.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.