1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ın En Başarılı Efsane Muhtarı Özcan Müçük Yeniden Görev Başında
Kars’ın En Başarılı Efsane Muhtarı Özcan Müçük Yeniden Görev Başında

Kars’ın En Başarılı Efsane Muhtarı Özcan Müçük Yeniden Görev Başında

Kars’ın rakipsiz, en çalışkan ve başarılı Muhtarı olan Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, geçtiğimiz Pazar günü yapılan seçim neticesinde yeniden muhtar seçildi.

A+A-

Göreve başladığı günden itibaren Fevzi Çakmak Mahallesi’ni örnek bir mahalle haline getiren, Temizlikten, yol, su ve kanalizasyon sorununa, dolmuş hattından, metruk binaların yıkılmasına, mahallenin yeşillendirilmesinden, taziye evinin yapılmasına, küskünlerin barıştırılmasından, yaşlıların ve çocukların bir çok alandaki sorunlarının giderilmesine kadar önemli hizmetlerde bulunan Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük, bugün mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Özcan Müçük yapmış olduğu açıklamasında şunları belirtti : Bugün itibariyle hayırlısıyla mazbatamızı Seçim Kurulu’ndan teslim aldık. Bu konuda emeği geçen başta Sayın Valimiz Türker Öksüz olmak üzere, seçim günü özveriyle çalışan emniyet mensuplarına, büyük özveri gösteren seçim kurulu ve sandık kurulu üyelerine, parti muşahitlerine ve şahsım için büyük özveri gösteren, şahsımı bu göreve layık gören ve canını dişine takarak oylarını kullanan tüm mahallelilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepinize minnettarım yüce rabbim sizlere karşı beni mahcup eylemesin. Dün olduğu gibi bugün de hizmetinizdeyim ve hizmetinizde olmaya devam edeceğim saygılarımla.”

a11.jpg197797728-4150300428385583-4238567471430520848-n.jpga13.jpgd-051.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.