1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ın 4. Milletvekilli Adayı Antalya'dan Ferhat Cemtosun
Kars'ın 4. Milletvekilli Adayı Antalya'dan Ferhat Cemtosun

Kars'ın 4. Milletvekilli Adayı Antalya'dan Ferhat Cemtosun

Antalya’da bulunan Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ferhat Cemtosun, CHP’den Antalya Milletvekilliği için müracaatta bulundu.

A+A-

Ferhat Cemtosun’un adaylık müracaatı, Kars’ın 4. Milletvekili Adayı olarak değerlendirilirken, hemşehrilerinden Ferhat Cemtosun’a tam destek geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi 28. dönem Antalya Milletvekili Aday Adayı olarak müracaatını yapan Ferhat Cemtosun’un açıklaması şöyle :Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine olan bağlılığımla, Hak, Hukuk, Adalet, Demokrasi ve insan onuruna yakışır eşit bir yaşam için,

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hiç şüphesizdir ki dünyanın en güzel yeridir diye nitelendirdiği, Antalyamıza ve Ülkeme hizmet etme aşkı ile Genel Başkanımız, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı bu yolculuğa bende canla, başla katkı koyarak ülkemizi kalkındırmak ve hayalini kurduğumuz Türkiye’yi yeniden inşa etmek için,

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan TBMM Genel seçimlerinde, Antalya bölgemizden Cumhuriyet Halk Partisi 28.dönem milletvekili aday adayı olduğumu tüm kamuoyuna bildiriyor, tüm aday adayı yoldaşlarıma başarılar diliyor, bu kararımın örgütümüze, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

a1-141.jpga2-131.jpga3-113.jpga4-069.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.