1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ın 382 köyüne harcanacak para miktarı 120 Milyon TL
Kars’ın 382 köyüne harcanacak para miktarı 120 Milyon TL

Kars’ın 382 köyüne harcanacak para miktarı 120 Milyon TL

Kars Milletvekili 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Ahmet Arslan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan ek ödenekle birlikte Kars’ın 382 köyüne yol, su ve diğer alt yapı yatırımları için harcanacak para miktarının 12

A+A-

Kars Milletvekili Arslan, Digor ilçesinde Kocaköy köyünde yapılan sıkıştırılmış beton yol çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Arslan, yaptığı açıklamada, KÖYDES projesiyle bütün köylerin eksikliklerini ve alt yapı ihtiyaçlarını gidermek, yollarının yüksek standartlara ulaşması için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

AK Parti teşkilatları ile şantiyeleri ziyaret ettiklerini belirten Arslan, “Bugün özellikle Digor Kocaköy’e yaptığımız sıkıştırılmış beton yol şantiyesini gezdik ve inceledik. Bu anlamda köylülerimizin hayatının kolaylaştırılması, köylerimize daha fazla hizmet götürebilme adına AK Parti hükümetleri olarak 20 yıldır gerçek anlamda bir çığır açtık, buna herkes şahit. Kars Milletvekilleri ve Valimizle yaptığımız takip sonucunda 45 milyon TL’lik bütçenin üzerine İller Bankası’ndan 50 milyon eski parayla 50 trilyon kaynak oluşturduk. Bu kaynakla yine 382 köyümüzün ihtiyaçlarını giderecek ve altyapı ihtiyaçlarına yönelik yatırım yapmış olacağız. Ayrıca sayın cumhurbaşkanımıza yapmış olduğumuz arz çerçevesinde bu günlerde ilave 25 milyonluk kaynak oluşturuyoruz ki, bu kaynakla birlikte üst üste koyduğumuzda tamamı 120 milyon eski parayla 120 trilyon ediyor. Biz bu kaynakla bütün köylerimizde gerek yol, su, kilit parke taşı gibi yatırımları vatandaşlarımızla buluşturmuş olacağız” diye konuştu.

Kars’ın her tarafının şantiyeye döndüğünü ifade eden Arslan, “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre Şehircilik Bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlde de Valimiz, Kaymakamlarımız, Özel İdare temsilcilerimizle birlikte bu projelerin bir an önce hayata geçmesi konusunda olağanüstü bir gayret var. Bu anlamda hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yine teşkilatlarımızla birlikte il ilçe merkezi, köy ayrımı yapmadan ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetlerin bir an önce yerine getirilmesi konusunda yoğun bir koşturmaca içerisinde olunduğunun da altını çizmek istiyorum. İnsanların hayatının kolaylaştırılması, Türkiye’nin bayrağının daha da yukarılarda dalgalanması adına 20 yıldır bir gayret içerisindeyiz. Bundan sonra da bu gayret devam edecek. Elbette ki bunun olmazsa olmazı insanımızın birliği, beraberliği ve kardeşliğidir. Gördük, 15 Temmuz kalkışmasını yaşadık. Hainlerin 15 Temmuz’da kendi silahlarımızı bizim evlatlarımıza doğrultmasını yaşadık ve 251 şehit verdik, 2 binin üzerinde gazi verdik” ifadelerini kullandı.

“Ülkemiz çok kıymetli bir coğrafyada ve bu kadar kıymetli bir coğrafyada ülke olarak liderinizle birlikte olağanüstü büyümede ne yazık ki çekemeyeniniz çok, çelme takanınız çok oluyor” diyen Milletvekili Ahmet Arslan, şöyle konuştu: “Bu ülkenin zayıflaması, geri gitmesi için gayret sarf eden ne yazık ki çok ve en çokta üzüldüğümüz onlarla birlikte işbirliği yapan içimizdeki hainler, en kötüsü de bu. Ama dış güçler de, onlarla birlikte hareket edenler de, içerideki hainler de bilsinler ki 85 milyonun birliği, beraberliği, kardeşliği, Recep Tayyip Erdoğan etrafındaki kenetlenmesi devam edecektir. Bu çerçevede hem Türkiye’miz büyüyecek, hem cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde biz köyümüze, ilçemize, ilimize ve bölgemize daha fazla hizmet getireceğiz. Biz bu hizmeti dün de yaptık, bugün de yapıyoruz, yarın da yapacağız hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.