1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ı gururlandırdılar
Kars’ı gururlandırdılar

Kars’ı gururlandırdılar

3 -13 Şubat tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye WUSHU Şampiyonasına katılan Karslı sporcuların tamamı, milli takıma girmeye hak kazandı.

A+A-

 

Hiçbir ilgili kurum ve sponsor desteği almadan bu başarıyı kazanan Kars Sipahi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının yeni hedefi, Türkiye’yi ve Kars’ı Avrupa şampiyonlarında temsil etmek.
Antalya’da düzenlenen turnuvaya kendi imkanlarıyla hatta borç para toplayarak giden sporcular, 2 birincilik, 3 ikincilik ve 5 tane de üçüncülük alarak toplamda 10 sporcuyla Milli Takıma girmeye hak kazandılar. 
Kars Sipahi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Serkan Uslu ile gençler kategorisinde şampiyon olan Ali Özmen, Mayıs ayında Bulgaristan’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na katılacak. Diğer 8 sporcu da Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Kars’ta ilgili kurumlar ile birlikte hiçbir destek almadan bu başarıyı kazanan sporcular, ilimizi ve Türkiye’yi bir kez daha gururla temsile ederek, madalyalarla dönecek. 
Kars Sipahi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, düzenlenecek olan şampiyonlara katılabilmek için başta Kars Valisi Türker Öksüz olmak üzere, ilgili kurumlar ve gönüllülerden destek bekliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.