1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KARS’A PROFESYONEL BİR DOKUNUŞ! KARS’IN ZİRVESİ ERCİYES OLACAK!
KARS’A PROFESYONEL BİR DOKUNUŞ! KARS’IN ZİRVESİ ERCİYES OLACAK!

KARS’A PROFESYONEL BİR DOKUNUŞ! KARS’IN ZİRVESİ ERCİYES OLACAK!

Şehrimiz yeni bir işletmeyle buluşuyor. Yakın zamanda hizmete girecek olan Erciyes Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı, Profesyonel site yönetimi hizmetiyle de Kars’a yeni bir soluk getirecek.

A+A-

Kars’ta emlak sektörü artık güvenilir ellere teslim ediliyor. Yaklaşık 25 yıldır şehrimizde hizmet veren “Erciyes” ve “Günerhan” markaları, bu defa emlak sektörü için bir araya geldi. Harun Karabuğa, İrfan Karabuğa, Şener Günerhan ve Veysel Günerhan imzasıyla ilimizde faaliyet gösterecek olan yeni işletme; “Erciyes Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı” olarak hizmet verecek. Emlak sektörüne yeni bir soluk katacak olan Erciyes Emlak, kısa süre içerisinde Cumhuriyet Mahallesi Arif Taşçı Sokak No:33/1 adresinde halkın hizmetine girecek.

KARS’TA BİR İLK: PROFESYONEL SİTE YÖNETİMİ

Erciyes Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı, Kars’ta bir ilke de imza atıyor. Profesyonel Site Yönetimi konusunda da uzmanlaşan işletme; Profesyonel site, apartman ve bina yönetimi de gerçekleştirecek. Bu çevrede yaşam alanlarınızın profesyonel bir şekilde sorumluluğunu alıp bakım onarımdan güvenlik hizmetine, temizlikten bahçe peyzaj & peyzaj işleri, sıhhi tesisattan enerji yönetime ve aidatların toplanmasına kadar her türlü hizmeti sizler için üstleniyor.

GÜNERHAN: “HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYARIZ”

İşletme ortaklarından Şener Günerhan, “Uzun yıllarıdır Günerhan ve Erciyes firmaları çeşitli sektörlerde ilimize hizmet vermekteydi. Halkımız için hizmet alanlarımızı genişletiyoruz. Çok yakında tadilatımızı tamamlayacağız. Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı’nın yanı sıra Profesyonel Site Yönetimi hizmetlerimizle yeni işyerimizde siz değerli Kars halkına hizmet vermekten mutluluk duyarız.” dedi.

KARABUĞA: “KALİTE VE GÜVENDEN ASLA ÖDÜN VERMEYİZ”

Büyük bir heyecanla açılış için geri sayım başlattıklarını dile getiren işletmenin diğer ortağı Harun Karabuğa ise, “Bu güne kadar halkımıza verdiğimiz hizmette kalite ve güvenden asla ödün vermedik. Bu günden itibaren aynı şekilde Kars halkına hizmet edeceğiz. Profesyonel Site Yöneticiliği ve Emlak sektöründe de yer almak bize gurur veriyor. Halkımız, gayrimenkullerini ve site yönetimlerini artık rahatlıkla güvenilir ellere teslim edebilir. Bizler gayrimenkullerinize ve size değer veriyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.