1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’a idare mahkemesi kuruluyor
Kars’a idare mahkemesi kuruluyor

Kars’a idare mahkemesi kuruluyor

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile sürdürdükleri temaslar neticesinde Kars’ta idare mahkemesi kurulacağının müjdecisini verdi.

A+A-

Kars’ta adaletin daha yakın olduğuna dikkat çeken milletvekilleri Arslan ve Kılıç yaptıkları açıklamada, “Bugün Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ın da açıkladıkları gibi Kars’a İdare Mahkemesi kurulacaktır. Daha önceden idari uyuşmazlıklar Erzurum İdare Mahkemelerinde çözüme kavuşturuluyordu. Artık ilimize kurulacak idare mahkemesi ile vatandaşlarımız ve avukatlarımız Erzurum’a gitmek yerine ilimizde yeni kurulacak olan idare mahkemesi ile idari yargıdaki sorunlarını daha erken bir süreçte ve daha az mesafe kat ederek çözmüş olacaklardır. Bu da yargılama süreçlerinde adaletin zamanında tecellisine de önemli katkılar verecektir.” Dediler.

Bir taleplerinin daha yerine getirilmiş olmasının memnuniyeti ile Kars halkı adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a teşekkür eden Arslan ve Kılıç, İdare Mahkemesinin Kars’a hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.