1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'a hizmetin adı : AK PARTİ
Kars'a hizmetin adı : AK PARTİ

Kars'a hizmetin adı : AK PARTİ

AK Parti Kars Milletvekili adayları Adem Çalkın, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Serkant Aykul, ilçe ve köylerde seçim çalışmalarına devam ediyor...

A+A-

AK Parti, 14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için Kars genelinde çalışmalarına hız vererek Kars tarihinin en büyük ve en geniş katılımlı seçim kampanyasını başlattı.

AK Parti Kars Milletvekili adayları Adem Çalkın, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Serkant Aykul, ilçelerde ve köy ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandılar.

AK Parti Kars’ta ve ilçelerde tarih yazmaya devam ederken, AK Parti Kars Milletvekili adayları yorulmadan, durmadan yolları arşınlamaya ve gönüllere dokunmaya devam ediyor.

AK Parti Kars Milletvekili 1’nci sıra adayı Adem Çalkın, AK Parti Kars Milletvekili ve AK Parti Kars Milletvekili 2’nci sıra adayı TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars Milletvekili 3'ncü sıra adayı Serkant Aykul seçim çalışmalarına Sarıkamış köylerinde ve merkeze bağlı köylerde devam ettiler.

AK Parti Milletvekili adayları, ziyaretler de başta köy muhtarları olmak üzere köy halkı ile görüşerek vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 65 hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın selamını ileterek destek isteyen AK Parti Milletvekili adayları, bir yandan Türkiye Yüzyılı ve AK Parti’nin 2023 hedefleri ve hizmetleri anlatılırken diğer yandan da önümüzdeki süreçte yapılması planlananlar üzerine fikirler aktarılıyor.

Amacın sadece ziyaret edip el sıkışmak olmadığını, bu ziyaretlerde birçok konu üzerine görüşmeler yapıldığını da aktaran AK Parti Kars Milletvekili adayları, görüşmelerde her fikre saygı duyduklarını Kars için el ele verilmesi gerektiğinin altını çiziyorlar.

Esnaf, ev, köy ve ilçeleri ziyaret eden AK Parti Kars Milletvekili adayları her kesimden gördükleri ilgiden memnun olduklarını, bu yoldaki kararlılıklarının da arttığına dikkat çekiyorlar.

AK Parti Kars Milletvekili ve AK Parti Kars Milletvekili 2’nci sıra adayı TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, “AK Parti 20 yıldır hizmete devam diyen bir iktidar anlayışı sürdürmektedir. AK Parti iktidarının bu hizmetleri yapmasındaki ana gerekçelerin başında milletimizden aldığı güç geliyor. Yaparsa yine AK parti yapar. 20 yılda ülkemize kazandırdığımız yatırım ve projeler bizim referansımızdır. Asıl olan milletimizdir, asıl olan siyasetin amacına hizmet etmektir. İnşallah 14 Mayıstan sonra yeni dönemde ektiğimiz ekinlerin hasadını topluyor olacağız. Yeni dönem Türkiye’miz için; birlik, bereket, bolluk dönemidir” dedi.

Merkez köylerde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kars Milletvekili adayı Adem Çalkın, “Millet karar verecek, güven ve istikrar devam edecek. Gittiğimiz yerlerde de hemşerilerimizin istikrar için, daha güçlü bir Türkiye için AK Parti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile devam dediklerini görüyoruz. Öyle ise Türkiye Yüzyılında doğru adımlarla yola devam. Kars için hemen şimdi vakit icraat vakti, Vakit Kars vakti, Vakit Türkiye vaktidir. Vatandaşlarımız seçimde AK Parti'yi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini belirtiyorlar. Kars tamam inşallah.14 Mayıs'tan sonra yapacağımız ikinci bayramımızda Kars’ın, Türkiye'nin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımız bizleri bağırlarına bastılar. Buralarda daha önceden de tanıdığımız dostlarımız var, bu vesileyle onlarla da buluşmuş olduk. Vatandaşlarımızın hayır dualarını aldık. İyi dilekleri için bütün hemşerilerime ve dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kars’ın artık kabuğunu kırdığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük katkılarıyla şehrin çehresinin değişmeye başladığını belirten AK Parti Kars Milletvekili 1’nci sıra adayı Adem Çalkın, AK Parti Kars Milletvekili ve AK Parti Kars Milletvekili 2’nci sıra adayı TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars Milletvekili 3'ncü sıra adayı Serkant Aykul, eğitimde, turizmde, sağlıkta, ulaşımda ve tarım-hayvancılık alanında Kars’ın geldiği noktayı vatandaşlara anlattılar.

Ziyaretten memnuniyet duyan vatandaşlar; “AK Parti teşkilatları sadece seçimlerde değil her zaman vatandaşlarla bir araya geliyor. AK Parti halkın teveccühü sayesinde iktidarda kaldı. Kars ve ilçelerine AK Parti hükümetleri sayesinde hizmetler gelmeye başladı. Suyu, yolu olmayan köyümüz neredeyse kalmadı. Köylerde ebesiz-hemşiresiz sağlık ocakları ve öğretmensiz okul neredeyse kalmadı. Allah Cumhurbaşkanımızdan, Milletvekillerimizden ve ekibinden razı olsun” diyerek görüşlerini ifade ettiler.

a1-155.jpgaa22-005.jpga333-009.jpga4444-003.jpga55555-001.jpgaa777.jpga8888-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.