1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Zehra Ana Derneğinden, depremzedelere gıda ve yaşam malzemesi desteği
Kars Zehra Ana Derneğinden, depremzedelere gıda ve yaşam malzemesi desteği

Kars Zehra Ana Derneğinden, depremzedelere gıda ve yaşam malzemesi desteği

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin yaralarını sarmak için Kars’ta, kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşları tüm imkânlarını seferber ediyor.

A+A-

Kars’ta, Ehlibeyt Alimleri Birliği Derneği Genel Başkanı ve Ehlibeyt Işıklı cami Âlimi Seyyid Ahmet Erdem’in koordinesinde Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kars Temsilciliği depremzede vatandaşlara yardımcı olmaya tüm hızıyla devam ediyor.

Ehlibeyt Işıklı Camide toplanan gıda ve yaşam malzemeleri TIR ile deprem bölgesine gönderildi.

Ehlibeyt Alimleri Birliği Derneği Genel Başkanı ve Ehlibeyt Işıklı cami Âlimi Seyyid Ahmet Erdem yaptığı açıklamada; “Çok büyük bir felaketle karşı karşıyayız. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Bu büyük ve bir o kadar üzücü afette dayanışma ve yardımlaşmanın ne denli önemli ve kıymetli olduğunu en iyi bilen toplumlardan biri olduğumuz için Kars Ehlibeyt Âlimler Birliği Derneği ve Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak her türlü maddi ve manevi desteklerimizle mağdur olan vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu beyan eder, ve gerekli izinleri aldıktan yardım kampanyamızı başlatacağız. Yardımsever milletimizin duyarlı girişimleri yaraları sarmakta en insani davranış olacaktır. Vefalı halkımızın yardımlarının deprem bölgesine ulaştırılması için hizmette olduğumuzu bildiririz. Deprem bölgelerinde enkaz altında kalan vatandaşlarımızın sağlıklı şekilde kurtarılmaları ise en büyük arzumuzdur. Depremde vefat edenlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dileriz. Tekrar milletimizin başı sağ olsun. Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun” dedi.

Depremzedelere yardım ulaştırmak isteyen vatandaşlar 0539 605 72 36 numaradan irtibata geçebilirler.

aaa-010.jpg11-016.jpg22-016.jpg33-005.jpg3-342.jpg4-224.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.