1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi Ziya Polat'ın hafta sonu mesaisi yoğun...
Kars Valisi Ziya Polat'ın hafta sonu mesaisi yoğun...

Kars Valisi Ziya Polat'ın hafta sonu mesaisi yoğun...

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kars için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Vali Ziya Polat, hafta sonu tatili olmasına rağmen, bugün de çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdürdü.

Kars’ın gelişmesi ve kalkınması noktasında ilimizdeki sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Vali Polat, Sarıkamışlı Şehit Aileleri ve Gaziler ile de bir araya geldi.

Vali Ziya Polat’ın hafta sonu kabulleri şöyle :

g4-004.jpgKars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Sarıkamış Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Turgut Yıldız ile şehit yakını ve gazilerden oluşan heyeti makamında ağırladı. 

222222222-002.jpgKars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, MÜSİAD Kars İl Başkanı İsmail Gürsoy ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

3333333.jpgKars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Cem Keskin, Başkan Yardımcısı Cihan Nayır ve İl Yöneticisi Doç. Dr. Yaşar Kop'u makamında kabul etti.

44444444444.jpg

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Hak-iş/Hizmet-iş Sendikası Kars Şube Başkanı Barış Üstebay ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul ederek, sendikanın faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

555555555.jpg

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında; Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Murat Bakırhan ile birlik üyesi odaların başkan ve üyelerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

a6-038.jpgKars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şentürk Özyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul ederek, kooperatifin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

a7-028.jpgKars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kars Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Başkanı Erdinç Çelik ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.