1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi Ziya Polat : Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun
Kars Valisi Ziya Polat : Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun

Kars Valisi Ziya Polat : Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun

Kars Valisi Ziya Polat, Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıldönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Kars Valisi Ziya Polat'ın Polis Haftası mesajı şöyle :

Devletimizin en önemli kurumlarından olan ve köklü bir geçmişe, tecrübeye ve birikime sahip Türk Polis Teşkilatımız, kurulduğu 1845 yılından günümüze kadar, ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmektedir. 

Türk Polis Teşkilatımız, vatan sevgisi ve üstün görev bilinciyle, gece-gündüz demeden, emniyet ve asayişin sağlanması, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kamu düzeninin sağlanması gibi birçok kutsal görevi üstlenmiş ve layıkıyla yerine getirmektedir.

Eğitime verilen önem, çağın gereklerine uygun teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve tecrübesi ile dünyanın en gözde kolluk teşkilatlarından biri halinde gelen Türk Polis Teşkilatımızın, halkımızın da desteği ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Türk Polis Teşkilatı mensuplarımızın Polis Haftasını kutluyorum. Vatan, millet ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek görevi başında şehadete eren polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, teşkilatımızın tüm çalışanlarına aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler diliyorum. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.