1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi Ziya Polat, Selim Beyköy’de…
Kars Valisi Ziya Polat, Selim Beyköy’de…

Kars Valisi Ziya Polat, Selim Beyköy’de…

​​​​​​​Eğitim Kars Valisi Ziya Polat, her hafta düzenli olarak yaptığı köy ve okul ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

Vali Polat, Selim ilçesine bağlı Beyköy’ü ziyaret ederek Cuma Namazını köy sakinleriyle birlikte kılmasının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vali Ziya Polat, Beyköy Köyü İlkokulu'nu da ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin derslerine eşlik eden Vali Polat, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını, derslerinin yanında sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif aktiviteler yapmalarını istedi. 4. sınıf öğrencilerinin mezuniyet törenine katılarak sevinçlerine ortak olan Vali Polat, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi. Vali Polat, ilkokulun anasınıfını da ziyaret ederek çocukların oyunlarına eşlik etti, “Oyun, çocuğun en ciddi işidir” dedi.  

Daha sonra Süleyman Aydın Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya gelen Vali Polat, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Vali Polat, okumanın önemine vurgu yaparak, öğrencilere derslerine çok çalışmalarını öğütledi, 2 Haziran 2024 günü yapılacak olan (Liselere Geçiş Sınavı) LGS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi.  

Süleyman Aydın Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenlerle de bir araya gelen Kars Valisi Ziya Polat, yarınlarımızın umudu çocuklarımızı yetiştiren öğretmelerin kutsal bir görev yaptığını vurguladı. Öğretmenlerin ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Polat, kendilerine emanet edilen çocukların gönüllerine ve akıllarına dokunmalarını, akademik eğitimin dışında çocukların kişisel gelişimine katkıda bulunacak faaliyetler yapmalarını, vatanına, bayrağına, milletine ve kutsal değerlerine bağlı, maneviyatı güçlü, iyi insan olarak yetişmeleri için gayret göstermelerini istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.