1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz'ün EGETV programı geniş yankı uyandırdı
Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz'ün EGETV programı geniş yankı uyandırdı

Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz'ün EGETV programı geniş yankı uyandırdı

Kars Valisi ve aynı zamanda Kars Belediye Başkan Vekilliği görevini yürüten Türker Öksüz’ün EGETV'de yayımlanan “Gündem” programına konuk olması geniş yankı uyandırdı.

A+A-

Memleketinden haber almak isteyen dünyadaki Karslıları ekran başına kilitleyen EGETV’de Kars Valisi Türker Öksüz, Kars’ı anlattı.

Vali Türker Öksüz, Kars’ta yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Uzun bir aradan sonra, ilk kez ulusal bir kanalda "bütün yönleri ile Kars" gündeme gelirken, şehrin tanıtımına, potansiyellerine ve yatırımcıların Kars’a davet edilmesine dikkat çekildi.

Ulusal bazda yayın yapan, Türksat uydusunun yanı sıra, D-Smart ve Digiturk’ten de geniş kitlere ulaşan EGETV’yi Karslılar mesaj ve tebrik yağmuruna tutarken, yüzü aşkın hemşehrimiz de Facebook’tan EGETV’nin canlı yayınını paylaştı.

Kars Valisi Türker Öksüz’ün EGETV’de Kars’ı anlatması, sosyal medya sitelerinde de gündem oldu.

Twitter ve Facebook’da paylaşım rekoru kıran video haber, binin üzerinde yorum aldı. Amerika ve Avrupa’daki hemşerilerimiz de paylaşımlara destek verdi.

Kars’ta yaşanan gelişmelerin dünyadaki Karslılara duyurulması, yatırımcıların dikkatlerini çekmek, turizm potansiyelinin artırılması noktasında Kars’ın hafızasında önemli bir yere sahip olacak olan program ilimizde de takdirle karşılandı.

Resmi görevlerinin dışında, Kars’ın bir kültür elçisi gibi, Kars’ı yorumlayan Vali Türker Öksüz’ün, ilimizi, dikkatleri cezbedecek derecede samimi ve güçlü bir şekilde anlatması da büyük beğeni topladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.