1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz : Anneler Günü kutlu olsun
Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz : Anneler Günü kutlu olsun

Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz : Anneler Günü kutlu olsun

Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz, Anneler Günü'nü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Vali Öksüz mesajında şu görüşlere yer verdi : “Sevgi, şefkat ve merhamet dolu yürekleri ile hayatımıza anlam katan, bizleri dünyaya getiren, besleyen ve yetiştiren değerli annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluğumuzun kaynağı olan en değerli varlığımızdır.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) Efendimizin “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözü, şefkat ve merhamet timsali olan annelerimizin ne kadar mübarek varlıklar olduğunun kuşkusuz en güzel ifadesidir.

Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yüreğiyle bizlere yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, onlara gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir. Bu gerçekle bizler de cennetle müjdelenen annelerimizi sadece anneler gününde değil, ömür boyunca sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız.     

Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.