1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi Türker Öksüz, Malatya deprem bölgesinde koordinasyona destek sağlıyor
Kars Valisi Türker Öksüz, Malatya deprem bölgesinde koordinasyona destek sağlıyor

Kars Valisi Türker Öksüz, Malatya deprem bölgesinde koordinasyona destek sağlıyor

Malatya deprem bölgesine koordinatör Vali olarak görevlendirilen Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz, bölgede koordinasyona destek sağlamak üzere çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Merkez üssü Kahramanmaraş merkezli ülkemizi yasa boğan 11 ilde hissedilen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle İçişleri Bakanlığı tarafından Malatya’ya bölgede koordinasyona destek sağlamak üzere görevlendirilen Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz, deprem bölgesinde çalışmalarına başladı.

Vali Türker Öksüz, bölgede ilgili kurumlardan bilgi alarak koordinasyona destek sağlıyor.

Malatya deprem bölgesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başkanlığında Malatya Afet Koordinasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Koordinasyon çalışmaları kapsamında incelemelerini sürdüren Kars Valisi Türker Öksüz, yaptığı paylaşımda; “Depremzede vatandaşlarımız için günlük 45 bin kişilik yemeğin yapıldığı Malatya Stadyumu'nda görev alan personel ve gönüllülerimizi Van Valimiz Ozan Balcı ve Bayburt Valimiz Cüneyt Epcim ile ziyaret ederek kolaylıklar diledik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz’ün Malatya’da ki koordinatör Vali görevi devam ediyor.

zzzzzzzzz.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.