1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi Türker Öksüz, Demirci ailesini ziyaret ederek Ramazanın ilk iftarını birlikte yaptı
Kars Valisi Türker Öksüz, Demirci ailesini ziyaret ederek Ramazanın ilk iftarını birlikte yaptı

Kars Valisi Türker Öksüz, Demirci ailesini ziyaret ederek Ramazanın ilk iftarını birlikte yaptı

Kars’a atandığı günden beri her fırsatta halkla iç içe olan ve vatandaşın her türlü sorununa mümkün olduğunca çözüm bulan Vali Türker Öksüz, Ramazan ayının ilk günü de vatandaşla bir araya geldi.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

Vali Türker Öksüz, Kaleiçi Mahallesi'nde ikamet eden Demirci Ailesi'ni ziyaret ederek, aileyle birlikte iftar yaptı.

Demirci Ailesi, Kars Valisi Türker Öksüz’ü çok sevdiklerini ve kendisinin iftarda ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, hayatlarında ilk kez devletin en yetkilisi olan valiyle evinde iftar açmasının kendilerine gurur verdiğini söyledi.

Ziyaret dolayısıyla çok şaşkın ve bir o kadar da mutlu olduklarını belirten aile fertleri, kendileri için çok büyük bir anlam ifade eden ziyareti hayatları boyunca unutmayacaklarını söylediler.

Vali Türker Öksüz de, mübarek Ramazanın ilk iftarını Demirci Ailesinin evinde yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek; Ramazan Ayının paylaşma, dayanışma, yardımlaşma, kardeşlik ve birlik-beraberlik gibi değerleri pekiştirerek insanların mutluluk, huzur ve barış içinde yaşamalarına vesile olduğunu söyledi.

Mübarek Ramazan ayının anlamına uygun olarak idrak edilmesini dilediğini vurgulayan Vali Öksüz; “ Ruhlarımıza güzellik, gönüllerimize zenginlik vermesi, iradelerimizi eğitmesi ve toplumsal hayatımıza huzur ve barış getirmesi temennisiyle bugün iftar sofralarını bizlerle paylaşan Demirci Ailesi ile birlikte Karslı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve İslam Âleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi. 

ilk-iftar-vatandasla!-(2).jpgilk-iftar-vatandasla!-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.