1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valiliği Kültür ve Sanat Evi, 7’den 70’e Karslıları Sanatla Buluşturuyor
Kars Valiliği Kültür ve Sanat Evi, 7’den 70’e Karslıları Sanatla Buluşturuyor

Kars Valiliği Kültür ve Sanat Evi, 7’den 70’e Karslıları Sanatla Buluşturuyor

​​​​​​​Kars Valiliği Kültür ve Sanat Evi, yapmış olduğu sanatsal çalışmalarla dikkatleri üzerinde topluyor.

A+A-

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın destekleri ile çalışmalarına devem eden Kültür ve Sanat Evi’nde ; Piyano, Gitar, Bağlama, Keman, Ney, Teship, Çinicilik, Hat ve Ebru kursları düzenleniyor.

İlköğretim öğrencilerinden ev hanımlarına, avukat, mimar ve mühendislerden kurum müdürlerine, emekli eğitimcilerden üniversite öğrencilerine kadar 7’den 70’e her yaşta insanın Kars’taki ortak buluşma mekanı olan Kars Valiliği Kültür ve Sanat Evi’nde 200’ün üzerinde kursiyer çeşitli dallarda eğitim alıyor.

19 yüzyıldan kalma tarihi bir mekânda faaliyetlerini sürdüren Kültür ve Sanat Evi’nde üç özel piyanodan oluşan bir piyano odası da bulunuyor.

Devlet Konservatuarı mezunu eğiticileri, düzen, disiplin ve temizliği ile Kars Valiliği’nin en özel birimlerinden biri olan Kültür ve Sanat Evi, ziyaretçilerini sanatsal bir yolculuğa da çıkararak, Karslıların gönlünde taht kuruyor.

Kars Valisi Ziya Polat’ın, bilme, eğitime ve sanata büyük önem vermesinin bir yansıması olan Kültür ve Sanat Evi’nin faaliyetlerinden oldukça memnun olan vatandaşlar, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’a teşekkür ettiler.

Kars Valiliği Kültür ve Sanat Evi faaliyetlerini Instagram hesabından aşağıdaki linki tıklayarak takip edebilirsiniz…

https://www.instagram.com/karskultursanatevi/

a1sanat.jpga2sanat.jpga3sanat.jpga4sanat.jpga5sanat.jpga6sanat.jpga7sanat.jpga8sanat.jpga9sanat.jpga10sanat.jpga11sanat.jpga12sanat.jpga13sanat.jpga14sanat.jpga16sanat.jpga15sanat.jpga17sanat.jpg

a555-005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.