1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Vali Yardımcılığı’na atanan Tahir Yılmaz görevine başladı
Kars Vali Yardımcılığı’na atanan Tahir Yılmaz görevine başladı

Kars Vali Yardımcılığı’na atanan Tahir Yılmaz görevine başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Kars Vali Yardımcılığı’na atanan Tahir Yılmaz görevine başladı.

A+A-

Tahir Yılmaz hakkında :

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2014 yılında Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

2015 yılında 104. Dönem Düzce Kaymakam Adayı olarak memuriyete başladı. Sırasıyla Kocaeli Dilovası ve Sinop Gerze'de Kaymakam Refikliği Stajı; İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulunda Teftiş Stajı; Sakarya Karapürçek, Düzce Kaynaşlı ve Bolu Seben İlçelerinde Kaymakam Vekilliği Stajı yaptı. Yurtdışı Dil Eğitimi kapsamında İngiltere'nin Sheffield şehrinde 8 aylık eğitimini tamamladı. Karaman Ermenek, Hatay Yayladağı ve Kastamonu Doğanyurt İlçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.

19.08.2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kars Vali Yardımcılığına atanarak 20.09.2021 tarihinde görevine başladı. Evli ve 1 çocuk babası olup iyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.