1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna, Ramazan Bayramı'nda Gönülleri Fethetti
Kars Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna, Ramazan Bayramı'nda Gönülleri Fethetti

Kars Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna, Ramazan Bayramı'nda Gönülleri Fethetti

Kars Vali Vekili Muhammet Furkan Tuna, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

A+A-

Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna, Evliya Camii'nde kılınan bayram namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna, halkımızın huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapan polis ve jandarma personelini görev yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve başarılar diledi.

Ramazan Bayramı münasebetiyle, 2012 yılında Hakkari/Çukurca'da BTÖ ile girilen çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Adem Erenkara'nın ailesini ziyaret ederek, bayramlarını kutlayarak bir süre aile ile görüştü.

Vali Vekili Muhammet Furkan Tuna, devletimizin şefkat elleriyle kucakladığı sevgi evlerinde kalan sevgili çocukları da ziyaret ederek bayramlarını kutladı, sohbet etti.

Vali vekili Muhammed Furkan Tuna, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, burada kalmakta olan vatandaşlarla bir araya geldi ve bayramlarını kutladı.

Vali Vekili Muhammed Furkan Tuna’nın ziyaretlerine, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tunç, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek eşlik etti.

v2-002.jpgv3-001.jpgv4-001.jpgv5.jpgv6.jpgv7.jpgv8.jpgv9.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.