1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Vakfı’ndan Vekillere ziyaret
Kars Vakfı’ndan Vekillere ziyaret

Kars Vakfı’ndan Vekillere ziyaret

Kars Vakfı Başkanı Gültekin Güvensoy; yönetimiyle birlikte AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey’i TBMM’deki bürolarında ziyaret etti.

A+A-

Kars ve ülke gündeminin geniş şekilde konuşulduğu ziyarette Kars için yapılması planlanan hizmetler ele alındı. Kars Vakfı olarak Kars’ın sorunlarına karşı önemli bir sorumluluk üstlendikleri için AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey’e başarı dileklerini ileten Kars Vakfı Başkanı Gültekin Güvensoy, Kars Vakfı olarak da yönetim ve üyeleriyle birlikte Kars’a hizmet için her zaman hazır olduklarını söyledi. Güvensoy ayrıca, “Kars bizim ana vatanımız, doğup büyüdüğümüz topraklardır. Bizler işadamları olarak Kars’a karşı sorumluluklarımızı her zaman taşıyor ve bu şiarla planlamalar yapıyoruz. Sizler TBMM’de bizler de kendi alanlarımızda el birliği ile Kars için çalışmaktan onur duyacağımızdan herkesin emin olmasını istiyoruz. Kars sevdamız her zaman var oldu olmaya da devam edecektir. Siz Sayın milletvekillerimize çalışmalarınızda başarılar diliyoruz:” dedi.

Milletvekili Ahmet Arslan da, “Kars Vakfı Başkanı Gültekin Güvensoy ve yönetimine Kars’ımızı ve Ülkemizi konuştuğumuz ziyaretleri için teşekkürler ediyoruz. Elbette ki bizler ve sizler el ele, gönül gönüle kentimize hizmet edeceğiz. Bu anlamda bizler sizlerin her zaman yanınızdayız ve oymayı da sürdüreceğiz. Siz saygıdeğer hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.

Milletvekili Selahattin Beyribey ise, “Kars Vakfı Başkanı Gültekin Güvensoy’a ve Yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Hepimizin yüreği eminim ki Kars için atıyor ve bitmeyecek Kars sevdamız bizi her yerde bir araya getiriyor. Sizlerde sizlere ticari hayatlarınızda başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.