1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Ticaret ve Sanayi Odası ışıl ışıl
Kars Ticaret ve Sanayi Odası ışıl ışıl

Kars Ticaret ve Sanayi Odası ışıl ışıl

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), yeni yıla ışıl ışıl giriyor.

A+A-

Bir kentin en önemli kuruluşlarından olan ticaret ve sanayi odaları konumları ve işlevleriyle de ön plana çıkmakta. Kentin ekonomisi ve vizyonuyla da önemli roller üstlenmekte. Ayrıca, hizmet verdikleri binaların da o şehrin misyonuna uygun olması gerekmekte.

Kars’ta da son görev değişikliği ile yenilenen tarihi binada hizmet veren KTSO, Başkan Ötegen ve yönetimiyle adeta çehre değişiyor. Önce binanın iç dizaynı ardından da dış görünümü her geçen gün ayrı bir güzelliğe kavuşuyor.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası, tarihi bir bina olduğu için binanın tarihi dokusuna zarar vermeden yeniliklere gidildi. Bu güzelliklerin karanlık çöktüğünde de insanların dikkatini çekmesi için en uygun ışık tonları denenerek bu hale getirildi. Alman ve Japon firmalarına ait malzemeler kullanıldı. Binaya tek bir delik bile delmeden armatür ve kablo montajları büyük bir titizlikle ortalama -12 derecelerde 3 kişilik profesyonel montaj ekibi tarafında yapıldı.  Armatürler bina duvarı yerine kaldırıma montaj edildi. Ledlerde kullanılan uygun derecedeki lenslerle bina bölümleri daha güzel bir şekilde aydınlatılmış oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum