1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden Olağanüstü Zirve
Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden Olağanüstü Zirve

Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden Olağanüstü Zirve

​​​​​​​Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Kafkas Üniversite Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri ile birlikte tarım ve hayvancılığı masaya yatırdı.

A+A-

Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne bağlı müdür yardımcısı, şube müdürleri, ilçe müdürleri, veteriner hekimler, tekniker ve teknisyenler ile Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim üyeleri bir araya geldi.

Kars Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapılan zirvede, toplantının açılış konuşmasını Kars Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Altıntaş yaptı.

Müdür Altıntaş, ilimizin büyük baş hayvan varlığı ülke sıralamasında beşinci sırasındadır.  Bu bağlamda sizlere çok fazla iş düşmektedir, sizlerin bu bağlamda yaptığınız işin önemi görülmektedir. Sizler hem hayvan sağlığını hem de insan sağlığını koruyorsunuz, dedi.

Kafkas Üniversite Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri ; Prof. Dr. Mitat Şahin; hayvan hastalıklarını, Prof. Dr. Yavuz Öztürkler; sütçü ineklerde suni tohumlanın önemini, Prof. Dr. Cihan Kaçar; buzağı doğumlarını, Dr. Mükremin Ölmez; hayvan beslemesi, rasyon hazırlama ve beslenme hastalıklarını, Doç. Dr. Erol Aydın; hayvan sağlığı, ekonomisi ve hayvan işletmeciliği  ile ilgili olarak sunum yaptılar.

x1.jpg

zz-011.jpgx3.jpgx2-001.jpggg-012.jpgddd-010.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.