1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kars Spor Başkanı Erkan Aydın'dan sitem
Kars Spor Başkanı Erkan Aydın'dan sitem

Kars Spor Başkanı Erkan Aydın'dan sitem

Kars Spor Kulüp Başkanlığını devralan Erkan Aydın, sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşım yaparak, Kars Spor sahipsiz değil dedi.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

Başkan Aydın, tüm işadamları başta olmak üzere, siyasi,bürokrat ve Kars'ı seven Kars Sporu sevenlerden kendilerine destek olmalarını istedi.

Başkan Aydın; açıklamasında, "Büyük Kars sporun cefakâr taraftarları, üzüntünüz üzüntüm biliyorum. Canımız yanıyor. Şunu söylüyorum; Kars spor değil düşmek, düşmenin yanından geçmez. Biz bu ligde kalacağız, böyle düşünenler bu şehirde gezemeyecekler, düşünün, ben ve ekibim en iyi şeyleri yaptık, karşılığıda gelecektir. İnşallah. Bu takımı satanlarıda biliyorum, destek olmayanlarıda biliyorum, korkaklarıda ve izin almadan yanımıza gelmeyenide, evet biz farklı yönettik, avcunu ovup yapamazlar diyenleri yendik. Orada şampiyon olduk. Sıra sahaya geldi, onu da başaracağız, bu takım bu şehrin takımıdır ve öyle kalacak. Kars Spor un ırkı yok, bunu öğrettik. KARS SPOR un partisi yok, bunu da öğrettik, size emek vermiş taraftarların takımı ve bu sezonu yeni bir yönetim olarak iyi bitireceğimizin sözünü veriyorum. Şu da bilinmeli açıkça söylüyorum, Kars Spor  sahipsiz degildir. Gün ola devran döne. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.