1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Siyasetinin Kazananı Talip Uzun Oldu
Kars Siyasetinin Kazananı Talip Uzun Oldu

Kars Siyasetinin Kazananı Talip Uzun Oldu

Talip Uzun : "Türkiye Yüzyılı için durmak yok yola devam” dedi.

A+A-

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi iken görevinden Karslılar’ın talebi üzerine istifa ederek, 28. dönem Ak Parti Kars Milletvekili Aday Adayı olan Talip Uzun, adayların belirlenmesinin ardından, "AK listelerde aday olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Talip Uzun : “Aday adaylığım süresince desteklerini esirgemeyen ve beni bağrına basan serhat ilimizin güzel insanlarına sonsuz teşekkür ediyorum. AK listelerde aday olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Türkiye Yüzyılı için durmak yok yola devam” dedi.

KARS SİYASETİNİN KAZANANI TALİP UZUN OLDU

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi Talip Uzun, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Kars siyasetinin marka ismi oldu.

Gerek genç ve dinamik yapısı, gerek sağlam kişiliği ve gerekse bilgi birikimi ve tecrübesi ile Karslılar'ın Ankara’daki gurur kaynağı olan Talip Uzun'a, aday olmasa da “Kars siyasetinin kazananı” yakıştırması yapıldı.

Ak Parti camiasında ve Kars’ta geniş taban kitlesine sahip olan, yedi ilçemiz ile bir beldemizde sevilen ve sayılan Talip Uzun’un listede yer almaması üzüntü ile karşılanırken, Talip Uzun’un “Türkiye Yüzyılı için durmak yok yola devam” mesajı sevenlerini memnun etti.

TÜRKİYE YÜZ YILI’NIN ÖNEMLİ BİR AKTÖRÜ

Talip Uzun’un Karslılar'ın yoğun isteği üzerine görevinden istifa ederek 28. dönem Ak Parti Kars Milletvekili Aday Adayı olması, şehrine karşı büyük bir vefa örneği olarak gösterilirken, aday listesinde yer almadığında da gösterdiği tavrı, “adam gibi adam” dedirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.