1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars PTT’den Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti'ne tanıtım ziyareti
Kars PTT’den Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti'ne tanıtım ziyareti

Kars PTT’den Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti'ne tanıtım ziyareti

Kars PTT Başmüdürü Halit Aslan, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Ercüment Daşdelen’i ziyaret ederek, PTT hizmetleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

A+A-

Cem DAŞDELEN

Kars PTT Başmüdürü Halit Aslan ve çalışma ekibi İnşaat Mühendisi M.Zülküf Köseliören, Tanıtım ve Pazarlama Sorumluları Melis İrem Babür, Özge Melike Dilbaz’ı ziyaretinde Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen karşıladı.

PTT Başmüdürü Halit Aslan, Başkan Daşdelen’e PTT bünyesinde yürütülen hizmetleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Aslan, PTT çalışanlarıyla birlikte, çağın hızına ulaşarak vatandaşlara kaliteli hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

Hizmette kalite ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tuttuklarını belirten Aslan, "PTT olarak hizmeti vatandaşın ayağına götürerek en üst düzeyde tutmayı amaç edindik. Çalışmalarımızı yürütürken vatandaşımıza birinci sınıf hizmet sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Ercüment Daşdelen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, PTT'nin hizmetlerinde gözle görülür bir iyileşmenin olduğunu ve diğer hizmetlerinin de memnun edici olduğunu ifade ederek, PTT Başmüdürü Halit Aslan ve ekibine başarılarının artarak devamını diledi.

thumbnail_thumbnail_img_1455.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.