1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Polisinden 20 okula bin kitap
Kars Polisinden 20 okula bin kitap

Kars Polisinden 20 okula bin kitap

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce “ÇOGEP Sporcu Gençlik Sağlıklı Gelecek Projesi” kapsamında 20 okulun kütüphanesine bin kitap desteği sağlandı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Temsili olarak Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesinde düzenlenen program ile öğrencilere kitaplar Kars Valisi Türker Öksüz, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun ve Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi Müdürü Eren Yavuz Erdağı tarafından verildi.

Vali Öksüz gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğümüzün Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün çeştili faaliyetlerinin devam ettiğini söyledi.

Kars Polisinin sadece önleyici kolluk görevi ifa etmediğine vurgu yapan Vali Öksüz: “Bunun dışında bulunduğumuz ilde yaşayan insanlarımızın her sorunuyla ilgilenme, her ihtiyacıyla ilgilenme görevini de yerine getiriyoruz. Burada Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz çeşitli sosyal kültürel faaliyetlerde bulunuyor. Buradaki etkinlikte bunun bir parçası. Amacımız çocuklarımızın, gençlerimizin boş zamanlarını daha iyi geçirmesini sağlamak, onların sosyal gelişimine katkıda bulunmak, ilgilerini yeteneklerini daha ileriyle taşımak, onun için bazı sportif etkinlikler düzenlendi, gençlerimize çeşitli sportif kurslar verildi. Bu kursların sonucunda onlar çeşitli gezilere götürüldü. Bu da onun son halkası. Çeşitli okullarımıza kitap dağıtımında bulunuyoruz. Kütüphanelerine katkıda bulunarak, kütüphanelerini zenginleştirmeye çalışıyoruz. İl Emniyet Müdürlüğümüz bu etkinlik çerçevesinde bin adet kitabın dağıtımını okullarımıza yapacak.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik de, “Bizde Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak büyük bir devletiz, millet olarak büyük bir milletiz. Biz de Emniyet teşkilatı olarak bun katkı sağlayacak bütün çalışmalarda varız. Bundan önce de vardık, bundan sonra da olacağız. Bu faaliyet çerçevesinde de yine Karslı, sevgili vatandaşlarımızın çocuklarına ulaştırmak için elimizden gelen imkanları sonuna kadar değerlendiriyoruz, kullanıyoruz. Arkadaşlarımız bundan sonra da bundan önceki gibi çalışmalarına devam edeceklerdir.” ifadesini kullandı.

Müdür Bitirik, 20 okula destek sağlanacağını söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Okul şeref defterini imzalayan Vali Öksüz, okulun kütüphanesinde incelemede bulunduktan sonra okuldan ayrıldı.

2958_20181126175454.jpg2958_20181126175442.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.