1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars MÜSİAD Başkanı Gürsoy, Yönetim Kurulu üyelerini tanıttı
Kars MÜSİAD Başkanı Gürsoy, Yönetim Kurulu üyelerini tanıttı

Kars MÜSİAD Başkanı Gürsoy, Yönetim Kurulu üyelerini tanıttı

Kars MÜSİAD Başkanı İsmail Gürsoy, gazetecilerle düzenlediği toplantıda yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın’ın da katıldığı toplantıda, gazetecilere açıklamada bulunan Gürsoy, Şener Günerhan’ın, yurtiçi teşkilatlanma ve üye ilişkilerinden, Mehmet Zeki Boztaş’ın sektör kurumları iç ticareti geliştirme ve fuar forumdan sorumlu, Volkan Ablak’ın yurtdışı teşkilatlanma diplomatik ilişkiler ve ihracatı geliştirmeden sorumlu üye olduğunu söyledi.

Ali Gürbüz Sadıkoğlu’nun da eğitim kültür araştırma yayınlarından sorumlu olduğunu belirten İsmail Gürsoy, Güven Öğel’in bütçe ve Mali işlerden sorumlu, Kenan Nebioğlu’nun kurumsal ilişkiler ve iletişimden sorumlu ve Bülent Samaras’ın da bilim ve teknoloji planlama kurumsal iletişimden sorumlu üye olduğunu açıkladı.

Tanıtım sonra açıklamada bulunan MÜSİAD Başkanı İsmail Gürsoy, “Öncelikle MÜSİAD'ın Kars'ta kurulmasında destek veren önceki dönem MÜSİAD başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan Bey'e ve yine bu süreçte bizleri bir an olsun Yalnız bırakmayan ve bu süreçte desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın bakanımız Ahmet Arslan komisyon başkanımız Prof. Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ağabeyimize sizlerin huzurunda şahsım ve de kurumum adına şükranlarımı sunuyorum. Bildiğiniz üzere 12 Haziran 2021 tarihinde MÜSİAD Kars Başkanlığı tarafıma tebliğ edildi. Tabi her tebliğ edilen görevin beraberinde getirdiği sorumlulukların bilincindeyiz fakat gerek pandemi gerekse genel merkezimizde Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan, görev süresinin dolmasından dolayı yerine yeni genel başkanımız sayın Mahmut Asmalı beye teslim etmesi ve yönetim değişikliğinden dolayı bir araya gelmemiz epey bir zaman aldı tabii biz bu zaman aralığını fırsata çevirerek MÜSİAD projelerinde başarılı olan illeri ziyaret ederek projeleri yakından inceleme fırsatı bulduk incelediğimiz bu projelerin içinden Serhat şehrimizin iklim şartlarına ve konumuna uygun bir takım projeleri ele aldık İnşallah önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yapacağımız kurum ziyaretlerine akabinde bu projeleri şehrimizin esnaflarına ve de insanlarına kazandırma niyetindeyiz sözü fazla uzatmadan yönetim kurulu ve üyelerimizi siz değerli basın mensuplarına takdim ediyorum” dedi.

aa-024.jpgaaaaaaaaaaaaa.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum