1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Muhtarlar Günü mesajı
Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Muhtarlar Günü mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Muhtarlar Günü mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Köklü bir teşkilatımız olan Muhtarlık müessesesi, demokrasi geleneğimizin vazgeçilmez bir unsurudur. Muhtarlarımız da demokratik hayatımızın önemli temsilcileridir. Muhtarlarımız, daima halkın içinde, halkla hemhal olan, halkın taleplerini, ihtiyaçlarını, sorunlarını ve duyarlılıklarını en yakından bilen ve bunlar için harekete geçen halkın emektar temsilcileridir.

Türk idari yapısı içerisinde önemli bir yere sahip olan muhtarlık müessesesinin itibarlı temsilcileri olan muhtarlarımız, halkın nezdinde de müstesna bir yere sahiptirler. Halkımızın gönlünde taht kuran Sayın Cumhurbaşkanımız, köylerimizde ve mahallelerimizde halkın kıymetli temsilcilerine en çok kıymeti ve ehemmiyeti veren, onlarla istişarelerde bulunan halkın lideri olarak tarihe kayıt düşmüştür. AK Parti hükümetleri döneminde muhtarlarımıza hak ettikleri önem ve değer verilmiş, özlük haklarında önemli ölçüde iyileştirmeler yapılmış ve imkânları artırılmıştır. Elbette değerli muhtarlarımız, kendilerine verilen değeri ve tanınan imkânları hak etmektedirler. 

Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın çok değerli temsilcileri olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü canı gönülden tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk dileklerimizle hizmetlerinde üstün başarılar diliyoruz. Selam ve saygılarımızla."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.