1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Mevlid Kandili mesajı
Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Mevlid Kandili mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın Mevlid Kandili mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"Hazreti Peygamber’in (S.A.V.) veladetiyle bir güneş gibi insanlığın üzerine doğması, bütün kötülüklerden kurtuluş için bir milattır. Mevlid Kandili, bu kutlu doğumu ifade eden ve Kadir Gecesinden sonra en kıymetli gecedir.

Cenab-ı Allah’ın habibim dediği ve “Biz seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik” buyurduğu Peygamber efendimiz (S.A.V.), getirdiği kutlu mesajla gönülleri aydınlatan bir hidayet güneşidir. Onun yeryüzünü şereflendirmesi, beşeriyet için bir kurtuluş vesilesidir. Bu hidayet güneşine karşı cephe alanlar ebediyen karanlıkta kalmaya mahkûmdur.

Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.) getirdiği kudsi mesajın hatırlanmasına, bütün hayatında gösterdiği hoşgörü, sevgi, birlik, beraberlik ve yüksek ahlakın içimizde daha da yerleşip kökleşmesine, barış ve huzurun tesisine vesile olması dileğiyle tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandilini can-ı gönülden tebrik ediyor, iki cihan saadetine mazhariyetler diliyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.