1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın “Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı
Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın “Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın “Gazeteciler ve Basın Bayramı" mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, “Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı mesajı şöyle:

"İleri ve müreffeh bir toplum olabilmede önemli bir role sahip olan gazetecilerimiz ve basınımızın “Gazeteciler ve Basın Bayramını” en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Çok zor şartlarda çok önemli bir mesleği icra eden gazetecilerimizin ve basınımızın toplumda sahip oldukları rolleri yadsınamaz. İlkeli, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla hareket ederek topluma güven telkin eden gazeteciler ve basın, güvenilir haber kaynağı olmakla dördüncü kuvvet rolüne sahip olabilirler. Toplumun talep ve duyarlılıklarına aracılık eden gazeteciler ve basın, demokrasinin yerleşmesine değerli katkılarda bulunmaktadırlar. Özellikle toplumla daha yakın temasta bulunup hemhal olan yerel gazetecilerimiz ve basınımız, daha zor imkân ve şartlarda çalışarak topluma fayda sağlamaktadırlar. Dolayısıyla başta yerel gazetecilerimiz ve basınımız olmak üzere, tüm gazetecilerimizin ve basınımızın her zaman yanında ve destekçileri olduğumuzu ifa etmek istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, gazetecilerimizin ve basınımızın “Gazeteciler ve Basın Bayramını” tekrar tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileğiyle çalışmalarında üstün başarılar ve kolaylıklar diliyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.