1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 23 Nisan mesajı
Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 23 Nisan mesajı

Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın 23 Nisan mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

Arslan ve Kılıç'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"İstiklalimizin öncüsü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103. kuruluş yılının ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkusunu ve heyecanını sevgili çocuklarımızla ve aziz milletimizle birlikte yaşamaktayız.

Mensubu olmakla şeref duyduğumuz Gazi Meclisi’mizde, milletin temsilcileri olarak milletimizin yüksek istikbali için yılmadan yorulmadan “Durmak Yok Yola Devam” anlayışıyla çalışmaktayız. İstikbalimizin teminatı olan yeni nesillere daha kalkınmış müreffeh bir ülke bırakmanın azmi ve gayreti içindeyiz.

Sevgili çocuklarımızın ve tüm milletimizin sürur ve gurur günü olan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 103. kuruluş yılını yürekten kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmetle ve minnetle yâd ediyoruz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.