1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, ilçelerde çalışmaları inceledi
Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, ilçelerde çalışmaları inceledi

Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, ilçelerde çalışmaları inceledi

Ak Parti Kars Milletvekili TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof.Dr. Yunus Kılıç, Kars ziyaretleri kapsamında Digor ilçesini ziyaret etti.

A+A-

Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars'ta yapmış olduğu ziyaretler kapsamında Selim ilçesinden sonra Digor ilçesine geçerek DSİ Kars 24. Bölge Müdürlüğünce dere ıslah çalışmalarında yapılan ve yapılacak olan projeleri inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç'a Digor Kaymakamı Orhangazi Karakaş, Digor Belediye Başkanı Nebi Kerenciler, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, AK Parti Kars İl Başkan vekili Kadir Sarıdağ, Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar, Digor AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kuvat eşlik etti.

Digor ilçesinde coşkuyla karşılanan Kılıç, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, sorunları ve talepleri dinledi.

Kars Milletvekili Komisyon Başkanı Kılıç, “Projelerimiz ve yatırımlarımız başta Digor ilçemiz olmak üzere Karsımızın tüm ilçelerinde devam ediyor. Projeleri söz verdiğimiz gibi yerine getiriyoruz ve gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz” dedi.

Digor’a bağlı Başköy ve Kocaköy de yapımı devam eden yol çalışmalarını da yerinde inceleyen Kılıç, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Milletvekili Kılıç, Digor ilçe ziyaretleri kapsamında Kaymakam Orhangazi Karakaş, Belediye Başkanı Nebi Kerenciler ve AK Parti İlçe teşkilatını da ziyaret etti.

Milletvekili Kılıç, ayrıca Merkeze bağlı Kozluca ve Atayurt köylerinde İl Özel İdaresine ait tesiste üretilen Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) şeklinde yapılan köy yollarında incelemelerde bulunarak, "Köylerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.