1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Milletvekili Ahmet Arslan: “Devletimiz bütün imkanlarını seferber etmiş durumda”
Kars Milletvekili Ahmet Arslan: “Devletimiz bütün imkanlarını seferber etmiş durumda”

Kars Milletvekili Ahmet Arslan: “Devletimiz bütün imkanlarını seferber etmiş durumda”

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde hissedilen 7.7 şiddetindeki depremde hasar ve can kaybı nedeniyle deprem bölgelerine yardım için, Kars’ta kamu kurum kuruluşları ve vatandaşlar tek yürek oldu.

A+A-

Kars Milletvekili 65. hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars’ın Kağızman ilçesinde AK Parti ilçe Başkanlığında yaptığı açıklamada,”Maalesef bu sabah bir afetle hepimiz sarsıldık. Öncelikle depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Arslan, “Devletimiz bütün imkanlarını şuan seferber etmiş durumda. 85 milyon tek yürek. Herkes elinden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyor ve bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizlerde Kars olarak, Valiliğimizin koordinesinde deprem bölgelerine, çalışmalara destek için birçok ekibimizi yola çıkarttık” diye konuştu.

AFAD, UMKE, Jandarma, 112 Acil sağlık ekiplerinin gerekli araç gereç ve ekipmanları ile yolda olduklarına dikkati çeken Arslan, deprem bölgelerine yardım etmek isteyen herkesin Valilikler kanalı ile ulaştırmalarını istedi.

Kağızman’da ki programını yarıda kesen Kars Milletvekili Ahmet Arslan, il merkezinde deprem bölgelerine ulaştırılacak destek ve yardımların koordinesi için Kars’a hareket etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.