1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü Türkiye 2’ncisi oldu
Kars Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü Türkiye 2’ncisi oldu

Kars Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü Türkiye 2’ncisi oldu

Kars Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü, Adreste Nüfus Hizmeti uygulaması hizmetinde Türkiye 2'ncisi oldu.

A+A-

Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz, “Türkiye 2'ncisi olarak bizleri gururlandıran Nüfus Müdürlüğü personelimizi kutluyor, görevlerinde göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, “Valimiz Sayın Türker Öksüz liderliğinde, sosyal devlet anlayışı çerçevesinde tüm kurumlarımızla halkımıza hizmet yolunda üstün gayret çabasındayız. Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğümüz, nüfus hizmetlerinde Türkiye 2'ncisi olmanın haklı gururunu yaşıyor” denildi.

Kars İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ise, “Hizmet kalitesini ve vatandaş memnuniyetini artırmak amacıyla başlatılan Adreste Nüfus Hizmeti uygulamasını en başarılı uygulayan 2. İlçe Nüfus Müdürlüğü seçilmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Müdürümüz sayın Şefik Aygöl'e teşekkürlerimizi sunuyoruz” paylaşımında bulundu.

Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdürü Şefik Aygöl’ün, Kars Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğüne gönderdiği kutlama mesajı şöyle: “Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde teknolojik gelişmelerin nüfus hizmetlerinde kullanılmasının bir sonucu olarak ortaya çıkan Adreste Nüfus Hizmeti nüfus hizmetlerinde kalite ve verimliliği arttırmıştır.190 yıllık mazisi boyunca vatandaşın talep ve beklentileri doğrultusunda üstün bir vazife bilinci ile hizmet sunan Genel Müdürlüğümüz “Hizmet anlayışının odağına insanı alarak güvenilir etkin kaliteli ve sürdürülebilir hizmet sunmak” vizyonu ile mukaddes vatanın dört bir köşesinde fedakarca çalışan personelleri ile çeşitli sebeplerle nüfus müdürlüğüne gelemeyen vatandaşlarımızın adreslerine hizmet götürmektedir. Odak noktasına insanı koyan, her geçen gün artan nüfus hizmet kalitesi ile takdir toplayan kurumumuzun bir parçası olarak 2020 yılında vatandaşlarımızın hizmetlerimize erişimlerini kolaylaştırarak Adreste Nüfus hizmeti uygulamamızı en başarılı uygulayan 2’nci ilçe nüfus müdürlüğü seçildiniz. Bu anlamlı ve fedakar gayretlerinden dolayı sizleri bakanlığımız adına gönülden tebrik ediyor ve çalışma hayatınız boyunca başarılarınızın devamını temenni ediyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.