1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Kızılay, depremzedelere destek olmak için tüm ekiplerini seferber etti
Kars Kızılay, depremzedelere destek olmak için tüm ekiplerini seferber etti

Kars Kızılay, depremzedelere destek olmak için tüm ekiplerini seferber etti

Türk Kızılay’ı Kars Şubesi merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin yaralarını sarmak için tüm imkânlarını seferber ediyor.

A+A-

Türk Kızılay’ı Kars Şubesi 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık merkezli, birçok ili etkileyen şiddetli deprem nedeniyle Türk Kızılay Kars İl Merkezi Başkanlığı olarak deprem bölgesine tüm ekiplerini göndererek bölgede bulunan diğer Kızılay ekipleri ile yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Deprem bölgesindeki vatandaşlar için ayni bağış göndermek isteyen vatandaşların öncelikli olarak eldiven, bere, mont, bot, battaniye, ikramlık malzeme, su, sandviç, kışlık kıyafet (sıfır) malzemeyi Türk Kızılay Kars İl Merkezi başkanlığına makbuz karşılığı bağış yapabilecekleri gibi nakdi bağış yapmak isteyenler TR 4800 0100 2110 0000 2868 5254 nolu hesabına açıklama kısmına Deprem /KARS yazarak bağış yapabilirler.

Türk Kızılay Kars İl Merkezi Başkanlığının deprem bölgesine tüm gönüllülerle beraber nakdi ve ayni yardımları ulaştırma faaliyetleri devam ediyor.

Ayrıca vatandaşlar, depremzedeler için Kars Kızılay kan toplama merkezine kan bağışında bulunabilirler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.