1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars İl Halk Kütüphanesinde satranç turnuvası düzenlendi
Kars İl Halk Kütüphanesinde satranç turnuvası düzenlendi

Kars İl Halk Kütüphanesinde satranç turnuvası düzenlendi

19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftası nedeniyle Kars’ta çeşitli etkinlikler düzenlendi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Etkinlikler kapsamında Kars İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile satranç turnuvası düzenlendi. Satranç turnuvasını izleyen İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, katılımcılara başarılar diledi. Sağdıç, daha sonra salondan ayrıldı.

Kars İl Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Şahin Yılmaz, Gençlik ve Spor Haftası dolayısıyla düzenlenen turnuvaya 120 gencin katıldığını söyledi.

Yılmaz, İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen turnuvaya kadınlar kategorisi ile açık kategoride yarışan ve en iyi puanları alan satranç tutkunlarına günün sonunda madalyalarının verildiğini belirtti.

İl Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Şahin Yılmaz, “Gençlerimiz ve çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Daha güzel bir gelecek için şimdiden çalışmamız gerekiyor. O nedenle okuyan, sorgulayan, düşünen bir gençlik yaratmak amacıyla bu tür etkinlikleri yaygın ve düzenli hale getireceğiz, dedi.

Öte yandan Kars Valiliği Koordinesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilgili kurumların işbirliği ile ilimiz genelinde, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

7250c751-f289-47a6-a224-754c71a0993f.jpeg217ebb5a-34fa-4ccc-9fb4-dcdb07a772ed.jpegb149db04-4135-4f92-afff-df87d3912334.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.