1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı
Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı

Kars'ta gönüllere taht kuran, uyuşturucu ve terörün kökünü kazıyan, gariban dostu, fakir fukara babası Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Emniyet müdürleri kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

KARS'IN KAYBI DENİZLİ'NİN KAZANCI OLDU

Kars’ta göreve başladığı ilk günden itibaren, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve başarıları ile tanınan, Kars halkı tarafından sevilen ve sayılan, polis vatandaş işbirliğini ileri seviyelere taşıyan, suç ve suçlularla etkin bir şekilde mücadele ederek, Kars’ta uyuşturucu ve terörün kökünü kazıyan isim olarak Kars tarihine adını altın harflerle yazdıran İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın Kars’tan ayrılacak olması “Kars’ın kaybı, Denizli’nin kazancı” olarak değerlendirildi.

KARS'TA GARİBAN DOSTU FAKİR FUKARA BABASIYDI

Sosyal ve kültürel faaliyetleri ile Kars’ın adını duyurması, Şehit Aileleri ve Gazilere vermiş olduğu önem, yetim, fakir ve düşkünlere yapmış olduğu gizli yardımlar, eğitime sunmuş olduğu katkı, sabah ve akşam ailesi ile birlikte Kars sokaklarında yürüyüşleri, halkla iç içe olması, Kars Emniyeti'ne sunmuş olduğu katkı, kazandırdığı binalar, mütevazi tavrı ile gönüllerde taht kuran Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’a yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz.

aaa-014.jpgYavuz SAĞDIÇ hakkında ;

1972 yılında Ankara ilinde doğdu.1990 yılında Polis Kolejinden, 1994 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu. Sırasıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü, Washington Büyük Elçiliği, Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, Sakarya Emniyet Müdürlüğü, Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde değişik birimlerde ve çeşitli rütbelerde görev yaptı, 2017 yılından itibaren Terörle Mücadele Daire Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

02.07.2018 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu Kararı ile 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti.

19.09.2019 tarihli müşterek kararname ile atandığı Kars İl Emniyet Müdürlüğü görevine, 30.09.2019 tarihinde başladı.

02.08.2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanmıştır.

Evli ve 2 Çocuk sahibidir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.