1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars İHH’den deprem bölgesine 2 tır yardım
Kars İHH’den deprem bölgesine 2 tır yardım

Kars İHH’den deprem bölgesine 2 tır yardım

Kars İnsani Yardım Vakfı (İHH) depremden etkilenen vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasının ikinci gününde toplanan malzemeler 2 tır ile deprem bölgesine gönderildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars Valiliği ve Kars İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde yürütülen yardım çalışmalarına destek amacıyla düzenlenen yardım kampanyasında toplanan malzemelerin depremzedelere ulaştırılmak üzere tüm imkanlar seferber edilmeye devam ediyor.

Yardım kampanyasının ardından yapılan çağrı ile birlikte vatandaşlar imkanları dahilinde kullanılmamış su, yatak, çocuk maması, katalitik soba, çocuk bezi, elektrikli ısıtıcılar, battaniye, yastık, yorgan, bot, ambalaj süt, kutu konserve gibi yardım malzemelerini toplanma merkezlerine getirdi.

Kars İnsani Yardım Derneği Başkanı Şahin Cevensin, “Vatandaşlar tarafından derneğimize getirilen yardım malzemelerini depremzedelere ulaştırmak için çalışmalarımız sürüyor. Derneğimiz aracılığıyla toplanan 2 tırı Kars’tan uğurladık. Yardım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı derneğimize bekliyoruz. Rabbim yapılan ve yapılacak yardımları kabul eylesin. Yaşadığımız afette hayatını kaybedenlere rabbimden rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.” dedi.

kars-ihhden-deprem-bolgesine-2-tir-yardim-1.jpegkars-ihhden-deprem-bolgesine-2-tir-yardim-3.jpegkars-ihhden-deprem-bolgesine-2-tir-yardim-1.jpgkars-ihhden-deprem-bolgesine-2-tir-yardim-5.jpegkars-ihhden-deprem-bolgesine-2-tir-yardim-2.jpegkars-ihhden-deprem-bolgesine-2-tir-yardim-4.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.