1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars İHH’de görev değişimi!
Kars İHH’de görev değişimi!

Kars İHH’de görev değişimi!

2017 yılından beri Kars İnsani Yardım Derneği (İHH) Başkanlığını Yürüten Sertan Sefertaş, Dernek Başkanlığı görevini Şahin Cevensin’e devretti.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Dernek binasında yapılan görev değişiminde Sefertaş yaptığı açıklamada, “Birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğum fedakar kardeşlerime, yönetimime gönülden teşekkür ederim.  Bundan sonra derneğin üyesi olarak çalışmalara devam edeceğimi bildirir, yeni başkan Şahin Cevensin ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Rabbim utandırmasın, çalışmalarınızı bereketlendirsin, hayırlı olsun inşallah.” dedi.

Kars İnsani Yardım Derneği Başkanı olarak yeni görevine başlayan Şahin Cevensin ise önceki yönetime ve başkana çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Allah bizi gerçek ihtiyaç sahipleriyle karşılaştırsın. Dernek faaliyetlerimiz kapsamında önceliğimiz nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, tabii afet ve savaş sebeplerinden dolayı hastalanmış sakat kalmış, aç ya da açıkta kalmış bütün insan dil, ırk, cinsiyet gibi hiçbir ayrım yapmaksızın gerekli insani yardımı ulaştırmak amacıyla kültür, sanat, çevre, sağlık, eğitim ile hak ve özgürlükler alanında çalışmalarda bulunmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.