1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars İçin Tarihi İmza...
Kars İçin Tarihi İmza...

Kars İçin Tarihi İmza...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı kapsamında geliştirilen ve AB Türkiye Delegasyonu tarafından kabul edilen 9 ilin projesi için Mardin'de imza töreni düzenlenecek.

A+A-

Projeler arasında “Kars Kış Turizmi Koridoru” da yer alıyor. 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı kapsamında geliştirilen ve AB Türkiye Delegasyonu tarafından kabul edilen 9 ilin projesi için Mardin'de imza töreni düzenlenecek. Projeler arasında Kars Kış Turizmi Koridoru da yer alıyor.

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, yaptığı yazılı açıklamada, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı kapsamında geliştirilen ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından kabul edilen projeler için Atatürk Kültür Merkezinde imza töreni düzenleneceğini belirtti.

Vali Ayvaz, şunları kaydetti: "Kış Turizmi Koridoru (Kars, Erzurum, Erzincan), Pamuk Lifi Endüstriyel İşbirliği (Diyarbakır), Mobilya Üretimi Ortak işleme Tesisi (Hatay), Orman Ürünleri Ortak işleme Tesisi (Kastamonu), Mardin Kültürel Turizm Merkezi(Mardin), Fıstık Üretiminin Altyapısının Geliştirilmesi (Siirt), Lisanslı Hububat Deposu (Şanlıurfa) Projelerinin valilik ev sahipliğinde düzenlenecek olan Operasyonel Anlaşma imza törenine ile hayata geçirilecek."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.