1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Harakani Havalimanında PCR karmaşası
Kars Harakani Havalimanında PCR karmaşası

Kars Harakani Havalimanında PCR karmaşası

Korona virüs ile mücadele amacıyla şehirler arası toplu taşıma araçlarına biniş öncesi aşısız veya aşısı tamamlanmamış kişiler için istenilen PCR testi zorunluluğu Kars’ta karmaşaya dönüştü.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

6 Eylül’de başlayan uygulamaya göre, ‘tek doz mu, çift doz mu’ gerekli olduğunu anlayamayan vatandaşlar, Harakani Havalimanında sorunlar yaşadı.

Daha önce tek dozun yeterli olduğu açıklandıktan sonra uçuş yapmak için ikinci dozun da gerektiği bilgisini alamayan bazı vatandaşlar havalimanlarında mağdur oldu.

Uçaklara biniş öncesi aşısız veya aşısı tamamlanmamış kişiler için istenilen PCR testi zorunluluğundan habersiz olan bazı yolcular, uçak şirketlerinden kendilerine her hangi bir mesaj gelmediği gibi haberdar edilmediklerinden dert yandılar. Kars’ta da olduğu gibi birçok havalimanına yolculuk yapmak isteyen yolculardan bazıları da uçağa alınmadıkları için ortada kaldı.

Bugün Kars’tan Ankara, İstanbul ve İzmir’e daha önceden bilet alan bazı yolcular, kendilerine uyarı mesajı gelmediği gibi telefonlarda aranmadıkları için tepkilerini dile getirdiler. Uçaklara alınmayan bazı yolcular, havalimanı görevlilerinin ‘televizyonlarda ve basında yayınlandı, takip etseydiniz’ şeklinde kendilerini savunduklarını dile getirdiler.

kars-harakani-havalimaninda-pcr-karmasasi.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.